ПРЕЗЕНТАЦІЯ СПІЛЬНОЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ З МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ

Тернопільський національний економічний університет розпочинає активну співпрацю з ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” відповідно до раніше укладеного Меморандуму.
У березні-серпні 2018 року вказана громадська організація спільно з ТНЕУ, Міністерством молоді та спорту України, Комітетом Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” реалізовуватимуть новий освітній проект “Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики”.
05 березня об 11.30 в в Українському національному інформаційному агентстві “Укрінформ” відбудеться презентація цієї унікальної в Україні освітньої програми для молодіжних лідерів, посадових осіб, які відповідають за реалізацію молодіжної політики в територіальних громадах, представників молодіжних громадських організацій.
Доповідачі:
Олександр Ярема – заступник міністра молоді та спорту України;
Микола Величкович – перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму;
Максим Черкашин – керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”;
Олександр Квасовський – заступник директора ННІІОТ, кандидат економічних наук, доцент Тернопільського національного економічного університету;
представник Програми “U-LEAD з Європою”.
ПРЕЗЕНТАЦІЯ СПІЛЬНОЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ З МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ